Stiri

Teaser pentru primul SUV Jaguar

De 2 septembrie 2013No Comments

Jaguar va lansa la Frankfurt primul sau SUV, pana atunci insa ne lasa sa ne imaginam cum va arata si ne ofera cateva indicii cu ajutorul acestui teaser.

Conceptul care va anunta viitorul SUV are numele de cod C-X17 si va pune accentul pe confort si stil, fara nici un fel de pretentii off-road, acestea fiind rezervate modelelor Land Rover.

Primul SUV Jaguar va folosi noua platforma tehnica a companiei care va sta la baza multor modele din clase diferite, inclusiv noua berlina compacta cu care constructorul britanic intentioneaza sa atace un segment de volum.

Jaguar se afla printre putinii constructori de automobile care nu aveau in portofoliu nici un SUV, latura 4×4 fiind acoperita de marca Land Rover. Insa cererire foarte multe venite din partea clientilor pentru un SUV su sigle Jaguar au determinat pana la urma realizarea acestui model, iar lipsa aptitudinilor off-road nu il face un concurent pentru Land Rover. Versiunea de seie va fi dezvaluita anul viitor la salonul auto de la Geneva.

Share

Leave a Reply

one × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373