Stiri

Teaser pentru un nou concept Citroen

De 8 aprilie 2013No Comments

Inca un model din gama DS isi va face aparitia pana la sfarsitul acstui an, Citroen alegand salonul de la Shanghai pentru a prezenta un concept care sa concureze cu BMW X1 si Audi Q3.

Salonul de la Shanghai este locul unde Citroen va prezenta conceptul unui nou SUV premium cu care va accentua diferenta dintre gamele “DS” si “C”.
Citroen a ales numelde Wild Rubis pentru concept, insa mai mult ca sigur acesta nu va fi preluat si de modelul de serie pe care ne asteptam sa vedem o denumire apropiata de cele existente, una dintre variante fiind DS-X.
Noul model va impartii aceeasi platforma cu C4, ceea ce in seamna ca modelele de baza nu vor avea parte de tractiune integrala, insa Citroen va introduce pimul sistem hibrid cu motor pe benzina care, prin intermediul motoareleor electrice cuplate la rotile din spate, va dispune de o „transmisie” integrala.
Mai multe detalii despre noul model vom afla dupa lansarea oficiala de la salonul de la Shanghai ce va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Share

Leave a Reply

3 + three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373