HighlightStiri

Teaser: viitorul Opel Mokka va fi electrificat

De 22 aprilie 2020No Comments

Opel pregateste noua generatie Mokka si prezinta o prima fotografie, extrem de camuflata, a viitorului model. Acesta va folosi platforma tehnica modulara CMP a grupului PSA, ca si Peugeot 2008, ceea ce inseamna ca va avea si o varianta full electric. Productia de serie va incepe in al patrulea trimestru al acestui an, iar versiunea electrica va fi prima produsa. Primele livrari vor avea loc la inceputul anului 2021.

Opel Mokka electric este de asteptat sa aibe acelasi layout tehnic precum 2008 si anume un motor electric de 136 CP si 260 Nm, deservit de o baterie de 50 kWh, ce ii asigura o autonomie de 310 km. In ceea ce priveste motoarele tehnice, ne putem astepta la 1.2 litri benzina turbo cu trei cilindri si turbodieselul de 1.5 litri.

Desi momentan doar in varianta camuflata, noul Mokka isi arata proportiile, designul preluand temele stilistice ale noului Corsa si Astra facelift. In plus, soferii si pasagerii se vor putea bucura,conform declaratiilor producatorului, de un interior complet digitalizat.

CEO-ul Opel, Michael Lohscheller, a declarat: „Am urmarit foarte atent dezvoltarea noului Mokka timp de doi ani si jumatate si sunt foarte mandru de acest nou Opel, care va fi electric de la inceput! Pot promite ca noul Mokka va fi unul dintre cele mai interesante autovehicule din lunga noastra istorie!”

 

Share

Leave a Reply

14 − 14 =