Stiri

Tehnologia LED dezvoltata de Philips

De 7 noiembrie 2013No Comments
; ; ; ;

Philips prezintă noile lămpi de inspecţie cu LED şi lămpi de lucru cu LED îmbunătăţite, concepute pentru profesionişti, pentru care inspecţia vizuală, precisă este importantă şi pentru care siguranţa şi confortul sunt obligatorii. Aceste noi lămpi cu LED au la bază experienţa şi cunoştinţele Philips în ceea ce priveşte dezvoltarea şi utilizarea surselor de iluminare într-o serie largă de aplicaţii precum magazine, reşedinţe domestice, birouri sau iluminat pentru industria auto.

Soluţiile de iluminare avansate de inspecţie şi de lucru cu LED sunt produse exclusiv din materiale de calitate ridicată la cele mai înalte standarde de Calitate de echipamente original şi produc lumină naturală şi, în acelaşi timp, extrem de puternică, între 6.000 K şi 6.500 K, cel mai bun spectru de lumină pentru lucru confortabil şi concentrat. 

Lămpile de inspecţie cu LED de la Philips sunt ideale pentru inspecţie pe termen scurt. LED Penlight Professional şi LED Penlight Premium oferă lumină puternică într-un format practic. Uşor de purtat în orice buzunar, aceste lămpi furnizează 120 de lumeni de la LED-uri de mare putere şi oferă lumină albă, naturală de 6.000 K, pentru vizibilitate optimă. Ambele lanterne stilou sunt echipate cu un indicator luminos cu LED: LED Penlight Professional oferă un indicator luminos de 20 de lumeni, iar LED Penlight Premium oferă un indicator luminos de 90 de lumeni. Ambele lămpi sunt excelente pentru inspecţii scurte în orice zonă. Gama de lămpi de lucru cu LED Philips este concepută special pentru întreţinere şi inspecţie pe termen lung. Aceste instrumente de inspecţie puternice sunt disponibile pentru aplicaţii reîncărcabile (RCH) sau cu cablu (CBL), în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Instrumentul de iluminat profesionist RCH20, fără fir oferă o zonă de iluminare largă de 70º şi 200 de lumeni de la o singură bandă cu LED, la 6.000 K. RCH30 beneficiază de 8 LED-uri LUXEON de mare putere, cu 220 de lumeni la 6.500 K, un detector de scurgeri UV şi un magnet puternic pentru utilizare fără mâini, ceea ce face ca această lampă să fie un plus versatil pentru trusa de scule a oricărui profesionist. Pentru şi mai multă lumină, cu un design subţire, Philips a creat CBL20, care are 12 LED-uri puternice, dezvoltând 300 de lumeni, la 6.000 K şi este prevăzut cu un cârlig retractabil pentru uşurinţă de utilizare. CBL30, prin designul ultra subţire şi indicatorul luminos cu LED puternic, oferă flux luminos maxim, cu 330 de lumeni, la 6.500 K, într-o carcasă de aluminiu robustă şi rezistentă. De asemenea, este prevăzut cu un indicator luminos de 90 de lumeni, pentru iluminare şi inspecţie precise şi un cârlig rotativ şi un magnet pentru plasare practică.

Sistemul de iluminat multidirecţional MDLS este soluţia universală pentru lampa de inspecţie pentru profesionişti, având trei module cu LED independente, care pot fi plasate oriunde este nevoie, utilizând un cap rotativ de 300° practic şi obiectiv direcţional de 120°. Fiecare modul MDLS este prevăzut cu o carcasă de protecţie robustă şi oferă două moduri de iluminare: 120 sau 200 de lumeni de lumină naturală, albă, la 6.000 K, de la LED-urile Rebel LUXEON de mare putere. Modulul MDLS este conceput pentru inspecţie sau lucrări de reparaţii pe termen lung, pentru care sunt necesare vizibilitate optimă şi iluminat cu mâini libere. Toate cele trei module funcţionează simultan pentru ca profesioniştii să beneficieze de un spaţiu de lucru fără umbre, pentru siguranţă şi eficienţă optime. Modulul MDLS este oferit cu o trusă de scule versatilă pentru stocarea, transportul şi reîncărcarea modulelor.

Lămpile de inspecţie cu LED şi lămpile de lucru cu LED Philips oferă profesioniştilor calitate şi performanţă de top în clasa din care fac parte. Oferă mai multă lumină astfel încât profesioniştii să poată vedea şi lucra mai bine, iar Philips continuă să demonstreze că produce cele mai avansate soluţii de iluminat de pe piaţă, în acest moment.

Share

Leave a Reply

sixteen − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373