Despre

Termeni si conditii

De 29 aprilie 2014septembrie 11th, 2015No Comments

Informatii despre site

Site-ul web Voom.ro este proprietatea Ingenium Media, cu sediul in Strada Dristorului nr.57, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J28/606/2011, numit pe parcursul acestor Termeni si Conditii Voom.ro.

Voom.ro este un portal web care ofera informatii dedicate industriei auto: stiri, analize, comentarii, editoriale. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Voom.ro, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul Voom.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Voom.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „adaugare comentariu” devin proprietatea Voom.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Voom.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. 

Este interzisa orice utilizare a continutului Voom.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@voom.ro

Inregistrare

Accesul la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Voom.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Orice informatie personala transmisa catre Voom.ro nu face obiectul unei responsabilitati din partea publicatiei. 

Publicitatea si continutul altor parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Voom.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Voom.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Voom.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.  Voom.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

Modificarea Termeni si Conditii

Voom.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.  Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii site-ului, prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii. 

Litigii. Prevederile legii

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare pe cale amiabila, iar in conditiile in care partile nu cad de acord, competenta va reveni instantelor de judecata. 

Share