Stiri

Tesla da bani hackerilor care sparg sistemul de securitate de pe modelele sale

De 15 iulie 2014No Comments

Tesla Motors, tanara companiei auto constructoare de masini electrice, a preluat modelul folosirii hackerilor pentru depistarea breselor de securitate existente in sistemul computerelor de la bordul modelelor sale.

Pentru a face totul organizat, Tesla a pus la cale un concurs in care specialistii in IT vor cauta sa “sparga” sistemul de securitate instalat pe modelele Tesla si sa vada ce daune pot fi provocate.

Cel care va reusi asta, va primi un premiu in bani in valoare de 10.000 de dolari. Totul se va intampla in cadrul conferintei SyScan din 16-17 iulie de la Beijing. Evenimentul privat organizat de Tesla, cel destinat hackerilor, are scopul de a aduna date si a imbunatati sistemul de operare si securitatea acestuia.

Prin aceasta miscare, compania Tesla ia pozitie fata de clipurile video publicate pe internet in care diversi hackeri demonstrau cum pot fi manipulate din telecomanda functiile de control al unui vehicul Tesla Model S.

Share

Leave a Reply

19 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373