Stiri

Tesla le cere clientilor sa nu mai abuzeze de statiile publice de incarcare ale companiei

De 18 august 2015No Comments

tesla-supercharger_653

Constructorul american de masini electrice a fost pus in neplacuta situatie de a trimite cate o scrisoare anumitor posesori de Model S prin care le cere acestora sa viziteze ceva mai rar daca se poate statile speciale de incarcare rapida.

Boss-ul companiei, Elon Musk, a precizat ca anumiti posesori vor primi o notificare princ care li se aminteste ca e ok sa-si incarce masina ocazional, dar ca aceste statii sunt destinate in special celor care calatoresc pe distante lungi.

Pe scurt, mesajul scrisorii poate fi rezumat la urmatoarea fraza. „Ca un utilizator frecvent al statiiler de incarcare rapida, va rugam sa reduceti frecventa vizitelor la statie si sa mutati masina de indata ce incarcarea estea completa”.

Clientii vizati au fost evident deranjati de tonul scrisorii, mai ales ca aceste statii de incarcare rapida au fost create special pentru ei, iar folosirea lor ar trebui sa fie libera si fara restrictii. „Am folosit statia publica de incarcare o singura data, deci da, sunt contrariat de aceasta scrisoare” a declarat pe forumul Tesla Motors un posesor de Model S.

Share

Leave a Reply

14 + eighteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373