Stiri

Tesla livreaza 500 de Model S pe saptamana

De 8 aprilie 2013No Comments

Tesla a inceput sa lucreze la capacitate maxima iar cererea din California este extrem de mare.Vehiculele electrice nu sunt la mare cautare in intreaga lume, insa exista un loc unde acestea reprezinta deja o moda.

Tocmai de aceea, tanara companiei auto Tesla a fost infiintata in California. Producatorul de modele electrice a livrat deja 3000 de masini in cel mai bogat stat american si pretinde ca in ultimele saptamani a livrat cate 500 de unitati ale lui Model S pe saptamana.

Cu toate acestea, drumul pe care a pornit Tesla este inca la inceput. Compania promite pentru perioada urmatoare extinderea retelei de dealeri si cresterea numarului statiilor de incarcare. Planurile nu se opresc la Statele Unite.

Tesla doreste sa intre serios pe piata europeana, sa aiba o facilitate de productie in Olanda iar dupa aceasta etapa va urma Asia, in special China si Japonia.  Compania electrica va lansa pe viitor un model crossover – Model X – si un rival pentru BMW Seria 3.

 

Share

Leave a Reply

4 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373