Stiri

Tesla Model S, cel mai sigur model testat in America

De 22 august 2013No Comments

Tesla a anuntat ca Model S este masina notata cu cel mai mare punctaj la testele de siguranta efectuate de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), autoritatea suprema din transporturile americane.

Desi sistemul de notare NHTSA nu depaseste 5 stele, Tesla sustine ca Model S a primit un punctaj de 5,4 stele. Acest lucru s-a datorat faptului ca modelul electric prezinta cea mai avansata protectie pentru ocupantii locurilor din fata.

Performanta lui Model S este generata de faptul ca masina nu are un motor conventional in fata iar zona de absorbtie pentru un impact frontal este modelata si intarita diferit.

Rezultatele se vad la viteze mari, unde pasagerii sunt mult mai bine protejati in cazul unui accident. Model S s-a descurcat excelent si in cazul impactului lateral, unde structura din aluminiu absoarbe forta impactului si o transfera catre restul masinii. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=N92mCYl3MLg 

Share

Leave a Reply

10 + two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373