Stiri

Tesla Model S va primi tractiune integrala si o noua baterie

De 10 februarie 2014No Comments

Pentru lansarea noului Model X mai avem de asteptat pana anul viitor in aprilie, insa Tesla ne prezinta acum o parte din tehnologia ce va migra catre Model S, care va primi tractiue integrala si o baterie cu capacitate mai mare.

Boss-ul tesla, Elon Musk, a dezvaluit cu ocazia unei conferinte ce a avut loc in Amsterdam cateva dintre dotarile ce vor fi disponibile pe Model S, o data cu lansarea pe piata a nolui SUV elctric Model X.

Asadar, pe langa faptul ca va fi disponibil cu tractiune integrala, Model S va beneficia deasemenea de o baterie de capacitate mai mare, pentru acele persoane care au nevoie de o autonomie mai buna, precum si de un nou model de scaun care va asigura un confort sporit.

Elon Musk le da vesti bune si celor care astepta veersiunea 6.0 a software-ului masinii, care aduce informatii din trafic in timp real si asigura o mai buna gestionare a suspensiei pneumatice, care va permite si ridicarea sau coborarea garzii la comanda soferului.

Share

Leave a Reply

2 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373