Stiri

Tesla Model X va avea doar tractiune integrala

De 5 noiembrie 2013No Comments

Tesla ar putea sa adauge in gama, incepand de anul viitor, inca un model cu care vrea sa acapareze o parte din piata SUV.

Pentru cei care asteaptau extinderea gamei Tesla, acesta este o veste buna, insa livrarile pentru clienti ar putea incepe cel mai devreme la sfarsitul anului viitor, deoarece Tesla Model X se afla inca in stadiul de dezvoltare.

Asta nu l-a impiedicat pe fondatorul companiei, Elon Musk, sa ne dezvaluie cateva detalii cu ocazia inaugurarii magazinului Tesla din Londra.

“Pretul pentru Model X va fi similar cu Model S. Este posibil ca pretul de plecare sa fie putin mai mare, pentru ca Model X va fi oferit doar cu tractiune integrala” a declarat Musk. Ramane de vazut ce inseamna exact “putin mai mare” in opinia lui Musk, insa declaratia CEO-ului Tesla este contrazisa de situl producatorului unde Model X este prezentat si in varianta cu tractiune spate.

Share

Leave a Reply

17 − fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373