Stiri

Tesla, numita in SUA cea mai importanta companie auto din lume

De 23 iunie 2014No Comments

Anual se intocmesc tot felul de clasamente care plaseaza, in functie de diferite criterii, producatorii auto in diverse ierarhii. Toyota, VW, GM, Mercedes, BMW sau Ferrari par sa fie numele cele mai frecventate in topul acestor clasamente.

Cand vine vorba despre cel mai important constructor auto din lume, discutia se poate prelungi la nesfarsit iar un raspuns exact nu poate fi dat, insa majoritatea institutiilor ar cantari tot in favoarea brandurilor mai sus mentionate. Nu este si cazul societatii care ofera servicii financiare – Morgan Stanley -, care a nominalizat in aceasta pozitie tanara marca auto Tesla.  

Adam Jones, analist la Morgan Stanley, a concluzionat in urma unei analize ca Tesla s-a transformat rapid dintr-o companie cu un inceput incert in cea mai importanta companie din lume, mentionand potentialul de investitie pe care marca nascuta in California il are in acest moment.

Compania Morgan Stanley sustine ca Tesla este o forta emergenta in acest moment si, mai important, a creat un trend printre producatorii auto mult mai bine pozitionati.  

Tesla Motors a pornit de una singura pe un drum corect, pe drumul in care industria auto va ajunge cu siguranta, iar aceasta directie ii confera o stabilitate financiara pentru viitor si o face, inca de pe acum, cea mai importanta companie auto din lume.

Share

Leave a Reply

twelve − four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373