Stiri

Tesla ofera tuturor producatorilor auto patentele sale

De 13 iunie 2014No Comments

Intr-o lume plina de procese de miliarde de dolari pentru drepturile de autor si inventii, Elon Musk se dovedeste inca o data vizionar si anunta ca Tesla Motors, compania pe care o conduce, va permite oricarui alt producator auto sa foloseasca patentele sale.

Mai precis, Elon Musk spune ca nu va da in judecata nicio companie care doreste sa preia inventiile Tesla, cu amendamentul ca folosirea lor trebuie sa fie “de buna credinta”.

Musk a precizat ca a Tesla a inregistrat patentele sale pentru a se proteja de companiile gigant din industrie, care ar fi putut copia tehnologia si cu ajutorul mecanismului de marketing si productie din spate i-ar fi scos fara nicio problema din business.  

Elon Musk a mai spus ca Tesla a luat fiinta pentru a impune transportul sustenabil, iar daca tehnologiile companiei, folosite la productia de vehicule electrice, nu sunt disponibile si altora, atunci comania din California actioneaza impotriva scopului ei primordial. 

Share

Leave a Reply

sixteen + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373