HighlightStiri

Tesla prezinta noul Roadster: 400 km/h, autonomie de 1000 km

De 17 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;

Tesla s-a folosit de lansarea primului camion electric, denumit Semi, pentru a soca audienta si a prezenta, ca o surpriza totala, noua generatie a modelului Roadster.

Tesla Roadster, modelul care a pornit aventura Tesla Motors, revine astfel in prim plan cu caracteristici sport, doua usi si dotari bespoke.  Elon Musk nu se dezminte si anunta un model roadster care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2 secunde, capabil sa accelereze de la 0 la 160 km/h in 4,2 secunde si sa atinga viteza maxima de 400 km/h. Musk spune ca aceste performante sunt posibile datorita bateriei de 200-kWh. Tesla promite o autonomie de 1000 km cu noul model Roadster, care ofera pe hartie 4 locuri, desi locurile din spate sunt mai degraba decorative.

Din punct de vedere estetic, noul Tesla Roadster  are o abordare extrema, marcata de blocurile optice subtiri, cu LED-uri, liniile stilistice fluide si spatele care face trimitere direct in zona vehiculelor concept. Posteriorul este marcat de stopurile de lumini subtiri si eleronul sic, contrastand cu deflectorul agresiv.

Noul Tesla Roadster va fi mult mai scump decat predecesorul sau, pretul de plecare urmand sa ajunga la 200 000 $ iar comanda unui model trebuie sa fie insotita de und epozit de 50 000 $.  Din pacate, Elon Musk nu a dat inca detalii despre planul de productie pentru noul Roadster.

Share

Leave a Reply

five × 2 =