Stiri

The Grand Tour ar putea fi anulat dupa sezonul 3

De 12 martie 2018No Comments

Amazon nu are niciun plan sa prelungeasca finantarea serialului The Grand Tour dupa ce va fi difuzat sezonul 3, sustine cotiadul britanic The Daily Mail.

Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au semnat un contract pe 36 de episoade cu Amazon Prime, iar dupa primele doua sezoane cei de la Amazon nu dau niciun semn ca ar prelungi show-ul de televiziune. Tabloidul britanic sustine ca Jeremy Clarkson a semnat deja pentru postul de prezentator la show-ul „Who Wants To Be A Millionaire”.

Aparitia informatiei este in sine o speculatie bazata pe politica de a reinnoi sezoanele inainte ca ultimul programat spre filmare sa inceapa. Informatia este insa alimentata de refuzul lui Clarkson de a o comenta si de declaratia producatorului Andy Wilman: „Echipa se concetreaza pe filmarile la sezonul 3 in acest moment”.

The Grand Tour s-a dovedit a fi un serial de succes, cu cele mai mari audiente intre show-urile auto ale lumii, reusind sa depaseasca Top Gear. Insa, impactul serialului nu a reusit sa fie la nivelul in care a fost Top Gear cand cei trei prezentatori lucrau pentru BBC.

Share

Leave a Reply

eleven − seven =