Stiri

The Stig, demascat din nou?

De 23 iulie 2013No Comments

Identitatea lui The Stig, celebrul personaj din cel mai urmarit show de televiziune cu masini, este un secret bine pastrat de BBC. Dupa demascarea lui Ben Collins, fostul The Stig, identitatea noului pilot a fost pastrata cu sfintenie.

Un nou raport venit din presa britanica sugereaza cine ar putea juca rolul personajului in alb. Britanicii sustin ca este aproape sigur ca noul The Stig este Gordon Shedden, campionul din British Touring Car. Recent, The Stig a testat Honda Mean Mower, dezvoltata in colaborare cu Top Gear Magazine. Publicatia Daily Record sustine ca Shedden are conexiuni puternice cu prezentatorii show-ului BBC si cu membri ai staff-ului.

Intrebat daca zvonurile aparute in presa sunt adevarate, Gordon Shedden a raspuns: „Nu cred ca cineva poate sa spuna asta. Cred ca la sfarsitul zilei, e doar o persoana imbracata intr-un costum alb. E mai mult despre mitul cine e Stig decat despre cine e cu adevarat”. 

Share

Leave a Reply

15 + seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373