Blog

Tiganii ard din amor pentru Ferrari

De 27 iunie 2012No Comments

Focul trage la rosul de Ferrari. Cand nu ard din senin, supercarurile italiene sunt incendiate de tiganii romani.

De la 6 cai frumosi pana la Ferrari nu se interpune mai mult de o istorie, fie ea si una scandaloasa. Banul este singurul lucru care poate aduce oamenii la un loc. Doar asa poti vedea cum o familie de tigani traditionalisti din Romania poate fi pe lista proprietarilor de Ferrari. Nu radeti!

Familia de tigani din Dragasani a iubit acest Ferrari, l-a ocrotit. Nedorind sa stea departe de minunata bijuterie rosie, familia Oaie-Bratianu a ridicat bolidul pe platforma pentru a le tine companie la festivalul rromilor de la Costesti. Nici macar nu l-au pus la drum lung. Iarna il tin in casa, la gura sobei, pentru a-l feri de frigul de afara. Asa vorbeste lumea despre Ferrari-ul F430 si rudele lui tiganesti. “De drag ce-i de ea (masina – n.r.)”, comenteaza una dintre oachese.

Nu se face business la festivalul rromilor, doar comert matrimonial. In rest, lumea se distreaza (se fac si mici, se bea si bere) si mai fiecare isi etaleaza ce a mai agonisit in anul care a trecut. Sf. Maria Mica, un popular nume tiganesc de altfel, este prilejul ideal sa-ti expui avutia, chiar daca Regelui Cioba nu-i prea mai plac astfel de opulente.

Asa se face ca vecinii tiganilor cu Ferrari s-au aflat invidiosi pe achizitia neamurilor de peste gard si au organizat un mic incendiu spontan frumoasei bestii. Insa invidia familiei Hristache a fost mult mai mare. Vazand rosu in fata ochilor, acestia au pus mana pe cutite si au trimis in spitale cele cateva exemplare masculine sarite sa apere frumoasa masina.

“Si-au luat Fierari de ala si asta e invidia pe ei”, spune intelept pentru Pro TV Gheorghe Radu, ruda a victimelor. Unul mai tanar explica clar complicand si mai mult lucrurile: “Invidia este in felul urmator. Si ei pentru ca nu au un Ferrari si nu au putut sa-si dea valoarea in bani, masini, aur…asta e maretia noastra… deci i s-au pus capacul”.

Concluzia vine tot la de la Gheorghe Radu.”Deocamdata isi face treaba legile statului, respectam constitutia si statul de drept pe care l-am votat”, vorbeste ca la referendum batranul. Ferrari nu a comentat incidentul, asteptand decizia staborului tiganesc. 

Share

Leave a Reply

nine + seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373