Stiri

Tom Cruise il va juca pe Carroll Shelby intr-un nou film inchinat masinilor

De 25 octombrie 2013No Comments

In ciuda vanzarilor mai putin bune pe care filmul Rush le-a avut, in comparatie cu asteptarile, 20th Century Fox va scoate un nou film inchinat motorsportului.

Denumit „Go Like Hell”, productia va prezenta lupta dintre Ferrari si Ford de la Le Mans si va beneficia in rolul principal de unul dintre actorii care vand cel mai bine la Hollywood – Tom Cruise.

Starul american il va interpreta pe legendarul Carroll Shelby, mai mult decat cunoscut pentru infiintarea diviziei speciale Shelby, specializata in editii limitate bazate pe Mustang. Pelicula se va baza pe cartea lui A.J. Baime: „Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans”.

Filmul spune povestea incercarii esutate a celor de la Ford de a cumpara Ferrari lucru care a dus la o rivalitate fara precedent pentru castigarea cursei de 24 de h de la Le Mans, disputata in 1960. Regia productiei ii apartine lui Joseph Kosinski, acelasi director de film cu care a lucrat Tom Cruise si la „Oblivion”. Filmarile vor incepe in 2014, conform Hollywood Reporter. 

Share

Leave a Reply

five × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373