Stiri

Toyota a adus la SIAB primul vehicul pe hidrogen care va fi disponibil in Romania

De 23 martie 2018No Comments

Toyota aduce in cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB) o premiera pe piata din Romania: primul model de serie din lume alimentat cu hidrogen prin tehnologia revolutionara Toyota Fuel Cell System, modelul Toyota Mirai. Totodata, in calitate de lider al segmentului eco din Romania si din lume, Toyota va expune in cadrul salonului doua modele reprezentative pentru avansata tehnologie Toyota Hybrid: Prius si Toyota C-HR, precum si patru modele ale brandului Lexus, unica marca premium care ofera o intreaga gama de modele cu propulsie hibrida.

„Ne bucuram ca anul acesta am reusit sa integram viziunea noastra despre un viitor mai sustenabil prin intermediul noilor modele pe care le vom prezenta la SIAB 2018 si prin comunicarea initiativei globale Start Your Impossible, care are rolul de a inspira oamenii de peste tot din lume si de a-i incuraja sa isi depaseasca propriile limite. Vom continua sa dezvoltam solutii de mobilitate care sa ofere libertate de miscare  si vom face tot posibilul sa facilitam accesul tururor la mobilitate individuala mai buna. Toyota considera ca, atunci cand ai libertatea de a te misca, orice este posibil” , afirma Edit Corcoman Tarcolea, General Manager Toyota Romania.

Anul trecut, din dorinta de a aduce un plus de emotie marcii, Toyota a lansat TOYOTA GAZOO Racing ca brand in Europa. Participarea in cadrul competitiilor de motorsport s-a dovedit o modalitate excelenta de a ne testa limitele tehnologice si de a crea masini tot mai bune pentru clientii nostri. In acest an, am repurtat deja un succes in cadrul acestor competitii: locurile 2 si 3 pentru echipa TOYOTA GAZOO Racing Africa de Sud la Raliul Dakar. In timp ce competitia este una extrem de dura, mai mult de 40% din vehiculele care au reusit sa ajunga la final au fost marca Toyota. In WRC, de asemenea, dupa un start interesant al sezonului, cu performante foarte bune atat la ​​Monte Carlo, cat si in Suedia, TOYOTA a devenit producatorul numarul 2 in campionat.

Pentru a transmite si clientilor Toyota din Romania emotia sporturilor cu motor, Toyota va prezenta in cadrul acestei editii o replica a monopostulului Yaris WRC si un simulator GT86.  Noul Yaris WRC dispune de un motor turbo cu injectie directa de 1.6 litri, ce dezvola peste 300 de cai putere, in timp ce sasiul sau a fost modelat prin tehnici avansate de simulare, testare si productie.

Noutatile Lexus: Lexus LS si Lexus LC

Anul viitor se vor implini 30 de ani de cand marca Lexus s-a lansat, fiind  un brand revolutionar la  acel moment si demonstrand, totodata, ca Toyota, producator japonez, poate construi vehicule inovatoare, cu performante deosebite si calitate incredibila.

„Viziunea Lexus este aceea de a crea experiente uimitoare transformand functia in emotie, performanta in pasiune si tehnologia in imaginatie. Mai simplu spus: vrem sa transformam obisnuitul in extraordinar in tot ceea ce facem. Lexus este brandul de lux vizionar care anticipeaza viitorul oamenilor si al societatii prin design curajos, performanta extraordinara, tehnologii imaginative si mestesugul Takumi, acestea fiind  sustinute de principalele doua puncte forte: calitate superioara si Omotenashi.”, declara Edit Corcoman Tarcolea, General Manager Toyota Romania.

 

Share

Leave a Reply

13 − seven =