Stiri

Toyota a prezentat noul Corolla Sedan

De 16 noiembrie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Toyota a prezentat cea de-a 12-a generatie a sedanului Corolla, model care preia elementele stilistice ale hatchback-ului si este construit pe platforma globala TNGA.

Desi isi pastreaza dimensiunea ampatamentului si aduce un interior modern, noul Toyota Corolla Sedan este mai scurt si mai ingust decat predecesorul sau. Una dintre noutatile notabile aduse de noua generatie este reprezentata de suspensia multi-link de pe spate.

Din punct de vedere estetic, modelul Toyota castiga in agresivitate, mai ales in cazul partii frontale, vine cu blocuri optice prevazute cu lumini LED si jante de 18 inch.

Clientii vor avea la dispozitie motorizare 1.8 litri in 4 cilindri cu 140 cai putere cu cifre ale consumului si emisiilor imbunatatite. Cei care doresc mai mult au la dispozitie motorizarfea 2.0 litri cu 169 cai putere, disponibila cu CVT, care in modul Sport simuleaza o transmisie manuala etajata in 10 trepte.

Noul model ofera standard un sistem de infotainment disponibil pe un touchscreen de 7 inch care domina plansa de bord. Cabina sedanului preia elementele de pe hatchback iar instrumentarul de bord digital vine cu un display de 4,2 inch standard sau 7 inch optional. Asa cum era de asteptat, noul Corolla este prevazut cu o gama completa de functii de siguranta activa.

 

Share

Leave a Reply

sixteen + 3 =