Stiri

Toyota a prezentat noul RAV4 la New York

De 28 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Strabunicul crossoverelor compacte a revenit cu o noua generatie prezentata la Salonul Auto de la New York.

Toyota a prezentat oficial noul RAV4, a 5-a, mergand pe mana unor elemente de design robuste care aduc aminte de inceputurile SUV-ului.  Mergand pe linia conceptului Toyota FT-AC, noul RAV4 se evidentiaza prin solutii estetice ceva mai cizelate si o linie stilistica pusa in valoare de folosirea unghiurilor ascutite.

LED-urile angulare si grila impozanta deschid un peisaj estetic dominat de formele musculare.  Tema robusta a exteriorului pregatit sa atace orice fel teren continua la interior, unde Toyota a schimbat lucrurile total lasand drept amintire doar vechiul volan.

Deasupra generoasei console centrale sta un display tip tableta, care iese din delimitarile impuse de linia plansei de bord. Noul sistem multimedia Entune 3.0  aduce integrare Apple CarPlay, conexiune WiFi si acces hands-free la Amazon Alexa. Cea de-a 5-a generatie a fost construita pe platforma TNGA K, folosita si pentru modelul Camry. Lucrul acesta a determinat cresterea semnificativa a spatiului interior si cresterea usoara a latimii si inaltimii vehiculului.

Versiunea europeana a modelului vine cu doua motorizari: 2.0 litri pe benzina si un 2.5 litri hibrid. Noul Toyota RAV4 va debuta pe piata la inceputul anului viitor.

Share

Leave a Reply

13 − 2 =