Stiri

Toyota anticipeaza Yaris GR modificat si conceptul GR GT3

De 7 ianuarie 2022No Comments

Japonezii vor aduce vinerea viitoare, la Salonul de la Tokyo, doua masini semnate Gazoo Racing. Una dintre ele este o versiune mai extrema a lui Yaris GR, mai apropiata de versiunea WRC. Teaser-ul foto lasa se intrevada eleronul mai mare, aplicat pe plafon, grila de aerisire de pe capota, bara de protectie fata proeminenta si aripile evazate care vor face loc, cu siguranta, unor jante mai mare. Avand in vedere modificarile exterioare, se poate anticipa si un upgrade al motorului, care ar putea oferi peste cei 261 CP si 360 Nm ai versiunii de serie Yaris GR.

Cel de-al doilea model prezentat va fi GR GT3Concept al carui profil nu poate fi asociat cu al nici unui model aflat in productie in acest moment. Asa cum l-au denumit japonezii, este un concept car care inglobeaza expertiza acumulata de Toyota Gazoo Racing in motorsport. Alaturi de GT3 vor fi expuse GR010 HYBRID, adica masina care a castigat toate cursele din 2021 la clasa Hypercar din FIA World Endurance Championship (WEC) si alte modele Toyota din competitii locale si internationale ca SUPER GT, Campionatul japonez de Super Formula si Campionatul japonez de Raliuri. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373