Stiri

Toyota ar putea echipa modelul Supra cu transmisie manuala

De 11 martie 2022No Comments

Conform unor capturi din documentatia oficiala a modelului Toyota Supra 2023, care au fost postate pe platforma the foto-sharing Imgur, sportiva japoneza va primi si transmisie manuala. Actualul model, lansat in 2019, este dezvoltata pe aceeasi platforma cu BMW Z4, fiind propulsata de un 6 cilindri in linie de 3 litri ce ofera 340 CP si 500 Nm, cuplat la transmie automata ZF cu 8 trepte. Nu se stie pentru moment daca transmisia manuala va fi preluata tot de la BMW, pentru ca bavarezii au o manuala cu sase trepte montata pe versiunea de baza Z4 sDrive20i.

Performantele vor fi apropiate de ale versiunii automate, la care cel de la volan va putea alege intre doua moduri de condus – Normal si Sport – iar tractiunea este spate. Exista, de asemenea si setarea Track pentru sistmul de control al stabilitatii, setare ce reduce nivelul interventiei electronicii atunci cand vrei sa te distrezi pe circuit si sa derapezi controlat. Noua Supra include si functia Launch Control, sprintul 0-100 km/h fiind acoperit in 4,1 secunde. Masa proprie a masinii este de 1.500 kg, iar viteza maxima anuntata este limitata la 250 km/h.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373