Stiri

Toyota ar putea parasi Subaru pentru BMW

De 24 iunie 2014No Comments

Dezvoltarea modelelor sport de la Toyota se afla in acest moment prinsa intre doua parteneriate, cel cu Subaru, care dus deja la nasterea coupe-ului cu tractiune spate GT86, si cel de data mai recent cu BMW.

Daca din alaturarea cu BMW se asteapta numai lucruri bune, in ceea ce priveste lucrul alaturi de Subaru, situatia e incerta. Mai precis, Tetsuya Tada, inginerul-sef responsabil cu dezvoltarea modelului GT86, a spus ca viitoarea generatie a lui GT86 ar putea fi construita alaturi de Subaru, dar ca acest lucru nu este stabilit in acest moment.

Tada a mentionat ca Subaru este doar „o posibilitate”. Cei de la Toyota iau in considerare ca marca BMW sa inlocuiasca Subaru in acest rol.

Mai mult, inginerul-sef de la Toyota spune ca intentioneaza sa mentina motorul natural aspirat, dar specifica ca exista posibilitatea de a implementa un tren de rulare hibrid, dupa modelul folosit in seria Le Mans. Acest aspect hibrid poate fi un indiciu catre apropierea Toyota de BMW. 

Share

Leave a Reply

nineteen − 15 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373