Stiri

Toyota Aygo facelift, dezvaluit inainte de Geneva

De 23 februarie 2018No Comments
; ; ; ;

Toyota a prezentat versiunea restilizata a modelului Aygo, inainte de prezentarea oficiala programata in 6 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Facelift-ul Toyota schimba decisiv partea frontala a modelului, unde isi fac loc noi accente stilistice si noile blocuri optice. Desingul in forma de X al modelului Aygo primeste astfel mai multa consistenta tridimensionala. Dincolo de aceste schimbari care au reconfigurat partea anterioara a masinii, Toyota a mai reestilziat usor stopurile de lumini si a implemtat cateva nuante noi la nivelul caroseriei.

In aceasta faza, marca japoneza nu a publicat imagini cu interiorul lui Aygo facelift, insa a precizat ca instrumentarul de bord a fost schimbat cat sa aduca o noua grafica si noi culori. In functie de nivelul de echipare, Aygo castiga cateva accesorii cu materiale de calitate superioare, iar de la nivelul doi de echipare – x-play -, Toyota ofera clima si displayul de 7 inch standard.

Din momentul lansarii, vor fi disponibile doua versiuni speciale ale modelului: x-cite si x-trend. Sub capota, motorul de 1 litru in 3 cilindri beneficiaza de un nou sistem de injectie si dezvolta 70 cai putere si un cuplu maxim de 93 Nm.

Share

Leave a Reply

17 + nine =