Stiri

Toyota construieste primul website in aer liber pentru a promova RAV4

De 9 august 2013No Comments

Toyota a lansat una dintre cele mai originale campanii de marketing pentru promovarea modelului RAV4. Astfel a luat nastere primul site in aer liber –  RAV4 Outdoor Website.

Oamenii de creatie care lucreaza pentru compania nipona au plecat de la ideea ca RAV4 se adreseaza celor care fac ciclism, merg pe munte si nu celor care isi petrec timpul mai mult in fata computerelor. Astfel, a fost construit primul website din lume in aer liber. Constructia a fost facuta si dedicata in mod special clientilor din Africa de Sud.

Agentia Hello Computer a gandit un circuit montan de 1,8 km din cadrul unui circuit de montainbike care sa ofere experienta online regasite pe site-ul virtual al producatorului. Clientii au fost chemati sa cunoasca masina si sa concureze in aer liber pe  RAV4 Outdoor Website.  Mai multe detalii sunt dispoinibile in video-ul de mai jos!

 http://www.youtube.com/watch?v=0h5RIDciv1U

Share

Leave a Reply

18 − 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373