Stiri

Toyota Hybrid R Concept vine la Frankfurt

De 7 august 2013No Comments

Toyota, primul producator auto al lumii, se va pregati in mod special pentru Salonul Auto de la Frankfurt, principalul eveniment auto al acestui an.

Producatorul nipon va oferi, printre altele, o incursiune in viitorul automobilelor odata cu noul concept pregatit special pentru evenimentul din Germania. Niponii au anuntat ca vor prezenta la IAA Frankfurt noul Hybrid R Concept. Toyota a remis un comunicat de presa in care precizeaza ca acest prototip va marca transferul de tehnologie catre masinile de strada al platformei Hybrid System-Racing.

In afara acestei precizari si a unei imagini care infatiseaza emblema noului Hybrid R, japonezii nu au mai oferit nicio informatie. In jurul anuntului s-au facut o serie de speculatii care tind catre directia unui model sport de dimensiuni medii – succesorul lui Supra – care ar putea fi vehiculul dezvoltat in comun cu BMW. 

Share

Leave a Reply

eleven − 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373