Stiri

Toyota Motorsport pregateste un GT86 de raliu

De 12 noiembrie 2013No Comments

Legaturile constructorului japonez cu motorsportul se fac prin intermediul Toyota Motorsport GmbH, fie ca este vorba de Formula 1 sau WRC. Aceasta divizie a prezentat acum GT86 CS-R3, un model de raliu, care asa cum sugereaza si numele, este construit conform specificatiilor clasei R3.

Avand in vedere istoria constructorului japonez in acest domeniu, revenirea este destul de timida, insa fanii Toyota vor fi foarte multumiti ca potentialul acestui model este totusi exploatat.

Toyota GT86 CS-R3 nu are tractiune integrala, acesta realizandu-se doar pe rotile din spate exact ca la modelul de serie, insa primeste o cutie de viteze secventiala cu sase trepte, un diferential cu alunecare limitata, precum si o suspensie si un sistem de franare mai performante.

Mai multe detalii despre noul model vom afla in lunile urmatoare, insa GT86 CS-R3 va profita de experienta acumulata de Toyota Motorsport in cursa de anduranta de la Nurburgring, pentru care a pus la punct modelul GT86 CS-V3 prezentat in imagine.

Share

Leave a Reply

sixteen − 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373