HighlightStiri

Toyota prezinta noul Corolla Touring Sports

De 4 septembrie 2018No Comments
; ; ; ;

Toyota a prezentat primele imagini si informatii oficiale cu noul Corolla Touring Sports, versiunea break a hatchback-ului prezentat in primava acestui an la Salonul Auto de la Geneva.

Programat sa debuteze la Salonul Auto de la Paris, noul Toyota Corolla Touring Sports este un model versatil, marcat de un spatiu interior generos. Modelul este semnat de centrul marcii nipone din Belgia si a fost construit special pentru piata europeana. Cu un ampatament de 2 700 mm, Toyota sustine ca ofera cel mai mare spatiu interior din segment pentru pasagerii din spate, dar si un portbagaj gigant de 600 litri.

Din punct de vedere estetic, modelul break preia liniile stilistice ale hatchback-ului iar motorizarile sunt limitate la versiunea 1.2 litri pe benzina cu 116 cai putere si cele doua variante hibride, cu 1.8 litri si 122 cai putere sau 2.0 litri cu 180 cai putere.

Noul Corolla Touring Sports este oferit in doua nuante de caroserie la exterior, cu acoperisul si stalpii in negru. Preturile noului Corolla vor fi anuntate de Toyota odata cu prezentarea de la Paris.

Share

Leave a Reply

seventeen − thirteen =