Stiri

Toyota Romania anunta cea de-a 12-a editie a concursului de desen Dream Car Art Contest

De 23 ianuarie 2018No Comments

Toyota Romania da startul unei noi editii nationale a concursului de desen Toyota Dream Car Art Contest, in cadrul caruia copiii sunt incurajati sa fie creativi intr-un mod inedit. Acestia vor avea ocazia sa isi imagineze masina visurilor si sa isi exprime ideile prin desene creative. Etapa nationala a concursului se desfasoara in perioada 15 decembrie 2017 – 15 martie 2018.

Suntem foarte mandri si incantati de performantele obtinute de cei mici atat in concursul local cat si in etapele internationale ale acestuia si ne bucuram de fiecare data sa le admiram creatiile. Nu este deloc usor sa iti imaginezi un model de masina a viitorului – ce nu ramane doar un simbol al mobilitatii, ci transcede acest rol devenind un ambasador al educatiei, grijii pentru mediu si echitatii sociale sau culturale – iar apoi sa incerci sa transpui toate acestea pe hartie.”, a declarat Diana Stan, Director Marketing Toyota & Lexus.

In incercarea de a imagina masina pe care si-ar dori sa o conduca in viitor, micii artisti isi vor dezvolta nivelul de creativitate si vor avea posibilitatea de a concura cu alti copii din tarile participante. Lucrarile vor fi jurizate in data de 19 martie 2018, iar cele care primesc cele mai mari punctaje din partea juriului se vor califica in etapa internationala, care va incepe in luna iunie 2018.

Campania se adreseaza tuturor copiilor cu varste de pana la 15 ani, de pe intreg teritoriul tarii si se desfasoara pe trei categorii de varsta: sub 8 ani, intre 8 si 11 ani si intre 12 si 15 ani.

Pentru a putea participa la concurs, copiii trebuie sa realizeze un desen cu tema „Masina visurilor tale”, prin care sa exprime viziunea despre masina pe care o vor conduce oamenii in viitor.

Desenele vor fi inscrise, ulterior,  in concurs fie prin depunere la cel mai apropiat dealer Toyota, fie se trimit prin serviciu de curierat rapid.

Jurizarea la nivel national va avea loc in data de 19 martie 2018, iar juriul este compus din reprezentanti ai companiei Toyota Romania, jurnalisti din domeniul auto si creativi din industria de publicitate. Lista tuturor castigatorilor va fi publicata pe site-ul concursului incepand cu data de 21 martie 2018, dar si pe pagina oficiala de Facebook a Toyota Romania.

Castigatorii  primelor trei locuri din fiecare categorie de varsta, in etapa nationala, vor primi premii in valoare totala de 3.000 lei cu TVA inclus, iar castigatorii primelor locuri se vor califica in etapa internationala a concursului, ce reuneste concurenti din 79 de tari. Acolo, juriul va alege cele mai bune lucrari din fiecare tara si va acorda medalii de aur, argint si bronz, precum si diplome de finalist.

Premiile speciale vor fi acordate pe baza lucrarilor finaliste, iar premiul cel mare consta intr-o excursie in Japonia, toate cheltuielile fiind acoperite de catre Toyota Motor Corporation.

Share

Leave a Reply

fourteen − four =