Stiri

Toyota va prezenta un nou crossover la Paris

De 15 septembrie 2014No Comments

Constructorul japonez ne-a pregatit un teaser prin care ne anunta sosirea unui nou SUV compact, ce va fi prezentat sub forma de prototip luna viitoare la salonul auto de la Paris.

Programat sa intre pe piata din 2017, noul model ce se „ascunde” sub numele C-HR va avea un desgn sportiv cu partea din spate inclinata in stilul hatchback-urilor compacte, cum ar fi Auris.

Pozitionat sub modelul RAV-4, noul SUV Toyota ar putea primi numele Auris Cross, versiunea surprinsa in timpul testelor de pe Nurburgring fiind construit pe baza unui Auris hatchback.

Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii despre noul model, insa acesta va fi oferit atat cu tractiune fata cat si cu una integrala, care nu va fi insa disponibila pentru toate motorizarile. 

Mai multe informatii vom avea in momentul lansarii oficiale de la salonul de la Paris de luna viitoare, unde va fi expus si o versiune finala a modelului propulsat cu ajutorul hidrogenului, Toyota  FCV.

Share

Leave a Reply

nineteen − ten =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373