Stiri

Toyota Verso vine cu motoare diesel BMW

De 3 decembrie 2013No Comments

Parteneriatul dintre BMW si Toyota include, pe langa dezvoltarea unui nodel sport comun, si furnizarea de motoare diesel pentru modelele japoneze.

Toyota Verso 1.6 D-4D destinata pietei europene este modelul care va primi propulsorul de 1,6 litri diesel produs de BMW, motor care furnizeaza 111 CP si 270Nm. Acesta va fi cuplkat la o cutie de viteze Toyota si va fi gestionat de sistemele electronice ale constructorului japonez.

1.6 D-4D este deocamdata singurul model Verso care beneficiaza de motoare BMW, restul gamei fiind propulsata de motoare Toyota, inclusiv 2.0 D-4D. Productia este programata sa inceapa in luna ianuarie 2014. 

“la Toyota, credem ca provocarile de mediu trebuie abordate din mai multe directii. Hibrizii se afla in centrul strategiei noastre, dar vedem un rol pentru un diesel mai curat in Europa” a declarat Didier Leroy CEO Toyota Motor Europe.

Share

Leave a Reply

7 + 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373