Stiri

Trei premiere mondiale pentru Peugeot la Salonul Auto de la Paris

De 1 octombrie 2018No Comments
;;;;;;

Peugeot prezinta trei premiere mondiale in acest an la Paris. Pe langa noul Peugeot 508 SW, publicul va descoperi in premiera Conceptul Peugeot e-LEGEND, 100% electric si autonom, o veritabila incarnare a unui viitor optimist si ultra-dezirabil. Peugeot prezinta, de asemenea, noile sale motorizari pe benzina Plug-in Hybrid.

Peugeot 508 SW

Noul Peugeot 508 SW rescrie codurile disputatei piete a break-urilor din segmentul D si se inspira din universul modelului shooting brake. Cu o silueta joasa si dinamica, noul Peugeot 508 SW adopta un stil percutant. Modelul reprezinta echilibrul perfect intre eleganta, spiritul practic si stilul sportiv, oferind pasagerilor un spatiu amplu si un portbagaj voluminos, usor accesibil. Ancorat pe deplin in ADN-ul marcii, noul PEUGEOT 508 SW dispune de un mecanism de rulare excelent, rezultatul unei manevrabilitati remarcabile si al unui control perfect al miscarilor caroseriei. Echipat cu Peugeot i-Cockpit de ultima generatie, modelul promite sa ofere senzatii intense la bord si se remarca prin eficacitate, siguranta si un confort premium.

CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND

#UnboringTheFuture Peugeot prezinta o versiune captivanta si futurista a placerii de a conduce prin ultimul sau concept, care este un vehicul dezirabil si emblematic. Adoptand un ampatament realist (4,65 m lungime), modelul este o proiectie in viitorul autovehiculelor si propune o eleganta ancorata in ADN-ul marcii PEUGEOT. Conceptul Peugeot e-Legend este un manifest tehnologic al viziunii Peugeot asupra unui vehicul autonom, conectat, personalizabil si 100% electric. Stilul este inspirat de liniile coupé-ului clasic 504, cu o silueta lejera, atletica, puternica si senzuala. Cabina este arcuita in spate si beneficiaza de suprafete vitrate generoase. Blocurile optice fata si spate simbolizeaza cele 3 gheare ce semneaza identitatea marcii. Sunt disponibile patru moduri de condus, doua moduri autonome si doua moduri manuale, la alegerea conducatorului auto. Habitaclul gazduieste sistemul audio FOCAL si ecranul curbat de 49” care poate reda filme, continuturi media sau o viziune asupra drumului, in functie de modul de condus selectat. Materialele utilizate sunt calduroase, Peugeot optand pentru catifea si lemn, care contrasteaza cu numeroasele comenzi digitalizate.

 NOILE MOTORIZARI PEUGEOT PLUG-IN HYBRID PEUGEOT prezinta la Paris si noile sale motorizari pe benzina Plug-in Hybrid. Aceasta gama noua completeaza motorizarile existente pe modelele Peugeot 3008 , noul Peugeot 508 si Noul 508 SW. Motorizarile HYBRID si HYBRID4 (4 roti motrice) vor echipa noul Peugeot 508 si noul 3008. Acestea vor fi disponibile incepand cu toamna anului 2019. Experienta de condus Peugeot va fi amplificata de noi moduri de condus pentru o placere si senzatii reinnoite gratie efectului magic al modului ZEV 100% electric, eficientei modului 4WD (HYBRID4), puterii modului Sport si versatilitatii modului Hybrid. Tehnologia este simpla si intuitiva, oferind o libertate absoluta: libertatea utilizarii, cu vehicule adaptate parcursurilor rutiere urbane sau outdoor. Libertatea de a alege, cu 2 sau 4 roti motrice, 225CP sau 300CP, sedan, SW sau SUV. Libertatea utilizarii cu 4 moduri de condus. Aceste doua motorizari noi sunt dovada tangibila a viziunii Peugeot asupra unui condus fara constrangeri, incitant si din ce in ce mai eficient.

Share

Leave a Reply

thirteen + five =