Stiri

Tribute, editie limitata ce prefigureaza sfarsitul carierei pentru Kia Stinger

De 24 decembrie 2022No Comments

Stinger va fi retras in scurt timp din oferta Kia, iar producatorul marcheaza acest moment cu o editie speciala denumita Tribute. Limitata la doar 1.000 de exemplare in intreaga lume, aceasta este bazata pe versiunea GT V6 bi-turbo de 3.3 litri. Pe langa nuanta de vopsea existenta Ascot Green, clientilor li se ofera posibilitatea de a alege o noua culoare gri mat Moonscape. Elemente suplimentare de recunoastere sunt elementele negre precum carcasele oglinzilor exterioare, etrierele Brembo si jantele de 19 inci.

„Editia Stinger Tribute reprezinta un capitol important din povestea spiritului de inalta performanta Kia. Dispunand de o culoare exclusiva si de ornamente interioare nemaivazute pana acum intr-un sedan, serveste, de asemenea, ca o sarbatoare potrivita a contributiei Stinger pentru marca Kia”, a declarat Chang Sung Ryu, Senior Vice President si Head of Purchase CX Design sub-division.

In habitaclu, Stinger Tribute ofera in exclusivitate pielea Terracotta de culoare maro si finisajul cu efect de carbon pe partea superioara a consolei si pe panourile usilor. O emblema in forma de viespe, recent introdusa, este incorporata in tetiera scaunelor. Este un detaliu subtil, ce denota simultan numele masinii si semnifica raspunsul ”ascutit” al motorului V6 bi-turbo. Numarul exemplarului va fi expus pe o placuta aplicata pe prag.

Share