HighlightStiri

Trust Motors doneaza trei autovehicule Peugeot Rifter Institutului Matei Bals

De 27 martie 2020No Comments

Trust Motors, importatorul oficial in Romania al marcilor Peugeot, Citroën si DS Automobiles a raspuns apelului institutului National de Boli infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” din Bucuresti, donand trei autovehicule Peugeot Rifter. Acestea vor fi folosite pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicatia necesara pacientilor depistati pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora.

“Acum cand trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea si responsabilitatea sociala trebuie sa se manifeste in randul fiecaruia dintre noi. Trebuie sa ne unim fortele si sa actionam cat mai repede in punctele de maxima urgenta. Am decis ca cea mai buna cale de a raspunde acestei nevoi urgente este sa sprijinim nevoile de mobilitate operativa din sistemul medical, in lupta impotriva SARS-Cov-2. Suntem atenti la tot ce se intampla si facem tot ce tine de noi pentru a trece impreuna cu bine peste aceasta perioada“ a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

La randul lor, reprezentantii Institutului Matei Bals au declarat: „Compasiunea si altruismul dumneavoastra ne vor ajuta sa fim si mai aproape de cei aflati in nevoie, vor fi sprijin in indeplinirea misiunii noastre – salvarea vietii semenilor nostri. Impreuna ramanem in prima linie si ne facem datoria cu profesionalism, implicare si atitudine profund umana. Suntem constienti ca numai alaturi, umar la umar, vom putea trece mai usor peste acest moment care pune la grea incercare capacitatea sistemului medical din Romania dar si empatia, solidaritatea si nobletea sufleteasca a fiecaruia dintre noi. acum si intotdeauna, punem mai presus de orice – Viata.”

 

Share

Leave a Reply

sixteen − 2 =