Stiri

Tunerul XS a pregatit un Astra PHEV sport, de inspiratie DTM

De 24 iulie 2022No Comments
; ; ; ;

Casa germana de tuning XS a colaborat cu Opel pentru a pregati un Astra hatchback plug-in hybrid pentru cateva evenimentele de tuning ce vor urma in acest. Modelul de baza este un Astra PHEV de 180 CP care a primit suspensie pneumatica GRINDS si senzori de la “Carsyle me” pentru micsorarea garzii la sol, mentinand insa amortizoarele originale. La aspectul exterior special contribuie si jantele forjate de 20 de inci (exclusiv pentru expunere pe masina de show) furnizate de producatorul american RVNT Forged.

Autocolantele de pe caroserie amintesc de modelele care au alergat in diverse competitii pe circuit, precum DTM ori BTCC. Interiorul nu a primit modificari, fiind suficient de sportiv si modern, cu panoul de bord Pure Panel, scaune fate sport certificate AGR, volan sport cu trei brate, cu zona tesita la ora 6.

Acest Astra unic va fi in lumina reflectoarelor pe 29-30 iulie la evenimentul aniversar XS Carnight “20 Years of XSCN”, care se va desfasura pe stadionul olimpic din Berlin. Urmatoarea aparitie va avea loc pe 17 septembri, cu ocazua XS Carnight, la lacul Worthersee, Austria.

Share