Blog

Tyresophy – Episodul 6. Bucuria sta in detalii!

De 23 aprilie 2013No Comments

Momentul in care primavara se transforma in iarna este momentul la care apreciezi, din nou, calitatea unor anvelope de iarna!

Dupa ce temperatura urca peste 10 grade, aproape ca uiti ce important este sa poti manevra masina fara probleme.

Dar, este de ajuns sa ninga o noapte, si brusc te confrunti cu aderenta scazuta care ingreuneaza orice fel de manevra. Nimeni nu se mai gandeste la viteza sau depasiri, ci la cat de placut este ca masina chiar sa franeze la apasarea pedalei de frana. Sau la cat de bine te simti atunci cand, pentru a vira, este de ajuns o simpla manevrare a volanului.

Diferentele intre anvelopele de iarna cunoscute si cele ieftine se remarca foarte rar din spatele volanului. Doar ca, intr-o zi ca cea de azi, chiar ai ocazia sa simti cu adevarat calitatea produsului. Si asta pentru ca te uiti pe strada si observi, fara masuratori, ca te deplasezi mai usor fata de alte masini.

Desi se intampla destul de rar, sentimentul că ai investit corect te face sa te simti bine. Nu trebuie sa fii specialist ca sa intelegi de ce Michelin Alpin este considerata una dintre cele mai performante anvelope de iarna!

Share

Leave a Reply

twenty − 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373