HighlightStiri

Ultimele imagini teaser cu BMW Z4 First Edition

De 23 august 2018No Comments

Noul BMW Z4 este la o zi distanta de prezentarea oficiala, venita la multi ani distanta de la ultima generatie a roadsterului german.

BMW a tinut sa faca un pic de zarva si a publicat o serie de schite cu Z4 First Edition, model care arata cel putin din aceste imagini ca un adevarat concept. Noile teasere intra in contradictie cu primele imagini, scapate pe internet, ale roasterului Z4 in varianta de productie.

Noul Z4, model realizat in baza unui parteneriat pe care BMW il are cu Toyota, va dispune de multiple motorizari, plecand de la versiunea de baza sDrive20i cu motor 2.0 litri si 180 cai putere si continuand cu sDrive30i cu 250 cai putere. Fanii motorului de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie vor beneficia de versiunea M40i cu 382 cai putere.

Noua generatie a roadsterului BMW va beneficia de ultimele evolutii si tehnologii ale interioarelor dezvoltate de marca, insa sunt asteptate si cateva elemente create exclusiv pentru Z4. Asamblarea modelului va avea loc in fabrica Magna-Steyr din Graz, Austria.

Share

Leave a Reply

two + twenty =