Stiri

Un client BMW si-a comandat o „editie aniversara” M4

De 24 iunie 2015No Comments

Pentru a sarbatorii 25 de ani de la lansarea seriei „M” de la BMW, un client foarte loial companiei a comandat o un model personalizat in cel mai mic detaliu cu ajutorul programului „Individual”.

Modelul unicat are o culoare speciala „Macao Blue”, aceeasi pe care o avea si primul model „M” vandut. Partea de jos a spoilerului este vopsita in negru mat, in timp ce plafonul, care este realizat din fibra de carbon, are trei bungi in culorile siglei M.

Cum era de asteptat, habitaclul este si el puternic personaliat, incepand cu pielea Merino in doua culori, speciala oferita de programul BMW Individual. Consola centrala are insertii din fibra de carbon si piele, iar pe manerul franei de mana este inscriptionata sigla „MPower”. 

Cei 25 de ani scursi de la comercializarea mrimului model M sunt marcati prin siglele editiei speciale embosate in pielea tetierelor. Suntem foarte curiosi cat a costat acest model unicat construit pe comanda cu ajutorul programului BMW Individual, din pacate insa pretul nu a fost comunicat.

{gallery}BMW M4 Aniversar{/gallery}

Share

Leave a Reply

nineteen + 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373