Stiri

Un nou concept Lamborghini va fi prezentat la Massachusetts Institute of Technology (MIT)

De 6 noiembrie 2017No Comments

Sunt deja cativa ani de cand Lamborghini si Massachusetts Institute of Technology, pretigioasa universitate din SUA, au inceput sa colaboreze la dezvoltarea unor noi tehnologii.

Anul trecut, Lamborghini a realizat in parteneriat cu universitatea MIT o gama de componente auto dinbtr-un aliaj nou, revolutionar, iar anul asta vor prezenta in comun un concept car. Marca italiana a facut primii pasi publicand un prim teaser cu noul concept care va fi prezentat oficial drept „masina sport a viitorului”

Imaginea teaser dezvaluie LED-urile triunghiulare, logo-ul Taurului Furios in centru sau profilul dual al blocurilor optice. Prin aceeasi imagine se poate deduce linia agresiva a partii frontale, ingustate totusi si nasul extrem de aplecat.

Cum Lamborghini a subliniat ca este un concept pentru o masina sport a viitorului, e de asteptat sa vedem cel putin cateva elemente futuriste atat la exterior cat si la interior. Cel mai probabil, conceptul va prezenta un tren de rulare hibrid, ca parte a strategiei pe care Lamborghini a anuntat-o pentru deceniul urmator.

Share

Leave a Reply

4 × two =