Special

Un om a uitat unde si-a parcat masina. A aflat dupa 20 de ani

De 17 noiembrie 2017No Comments

In 1997, un cetatean german raporta politiei din Frankfurt ca i-a fost furata masina. Dupa 20 de ani, cetateanul german a primit o informare din partea autoritatilor municipale, care au gasit masina intr-un garaj vechi dintr-un parc industrial care urma sa fie demolat.

Proprietarul masinii a recunoscut ca si-a declarat masina furata pentru ca pur si simplu nu-si amintea unde o parcase. Masina statea in calea operatiunii de demolare, asa ca au fost contactate autoritatile pentru a stabili cine detine automobilul. Neamtul care o detinea, ajuns la etatea de 76 ani, a fost condus de politie, impreuna cu fiica sa, pentru a identifica automobilul. Din pacate, reuniunea dintre om si masina nu a fost posibila, intrucat starea automobilului nu mai era cea din urma cu doua decenii.

Cazul nu este insa unic. Un alt barbat din Munchen s-a reunit cu masina dupa aproape 2 ani, uitand unde si-a parcat-o inaintea unei betii. Dupa intense cautari a automobilului el a raportat politiei disparitia masinii anuntand ca avea in ea echipament de 50 000 euro si in torpedou circa 40 000 euro bani gheata. Politia i-a gasit masina la 4 km distanta de locul in care omul credea ca si-o parcase.

Un alt barbat, de data aceasta din Scotia, a plecat cu masina la Manchester. Dupa o petrecere, si-a cautat automobilul timp de 5 zile dar nu a reusit sa-l gaseasca. A anuntat autoritatile, a angajat pana si companii specializate dar tot degeaba. La 6 luni distanta, masina i-a fost gasita exact unde si-o parcase, cu un tichet de parcare in valoare de 5 000 lire sterline.

Share

Leave a Reply

six − four =