Blog

Un protest in fundul gol

De 27 iunie 2012No Comments

Un protest inedit in centrul Bucurestiului, care milita impotriva masinilor, a fost transformat intr-o declaratie de iubire cu copaci si flori.

Un tanar progresist a ajuns la spitalul de nebuni, pentru ca a ales sa protesteze impotriva masinilor. Militand pentru pace, natura, copacul vietii etc, un bucurestean s-a urcat gol pusca pe macaraua de la Teatrul National, indiscretie care avea sa-l coste faima, scadenta la randul ei printr-o amenda generoasa venita la pachet cu o internare fara voie la spitalul de psihiatrie. 

Acum nu stim daca protestul in fundul gol, prezenta televiziunilor sau faptul ca s-a urcat la o oarecare distanta deasupra solului dand palpitatii digestiei trecatorilor au cauzat arestul medical si nici nu prea face obiectul eforturilor noastre editoriale. 

Sa nu uitam ca pe caldaramul macaralei de la TNB va dainui, inscriptionat cu ulei de motor, semnul pacii si mesajul „stop masinilor”.  Alaturi de ele va sta efortul eroului nostru, care ne aminteste ca e bine sa revenim la natura si sa mergem mai putin cu masina, macar mai putin daca nu deloc.

Slava Domnului ca dupa trei ore de negocieri, timp in care probabil s-a evaporat efectul de fum inhalat, tanarul a coborat mantuit de ispita mesajelor negativiste, cantand cateva versuri din „Copacul cu flori”, dovada ca dorul Craciunului cu Stefan Hrusca, gol la gura sobei, nu dispare nici macar de Paste.      

Share

Leave a Reply

one × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373