HighlightStiri

Un Range Rover SVAutobiography pentru campionul mondial Anthony Joshua

De 12 martie 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Land Rover a produs un exemplar special Range Rover SVAutobiography cu ampatament lung, dedicat campionului mondial la categoria grea la box, Anthony Joshua. Prima aparitie a masinii va avea loc cu ocazia meciului pe care Joshua il va avea contra bulgarului Kubrat Pulev, pe 20 iunie, la Londra. Modelul creat pentru campionul mondial a fost personalizat cu o seama de elemente unice, care au legatura atat cu lumea boxului, cat si cu luxul si eleganta. Exteriorul este aproape complet negru, inclusiv grila frontala si micile prize de aer de pe lateral, stantate cu numarul “258”, referire la compania de management a lui Joshua. Jantele de 22 de inci completeaza imaginea exteriorului, pentru ca detaliile sa continue imediat ce se deschid portierele. 

Pe montantul B este fixat un logo gravat cu initialele celor patru asociatii care certifica si recunosc titlul mondial: IBF (International Boxing Federation), WBA (World Boxing Association), WBO (World Boxing Organisation) si IBO (International Boxing Organisation). Tot acolo apare si blazonul familiei sale. La interior, semnatura lui Joshua este brodata pe tetierele celor patru scaune, imbracate in piele Ebony Windsor. Detaliile particulare servesc la identificarea proprietarului fiecarui RR SVAutobiography facut pe comanda.

In acest caz este vorba despre placuta de pe consola centrala cu inscriptia AJBXNG, respectiv gravurile de pe finisajul de aluminiu al plansei de bord, cu numele boxerului, respectiv de pe manerele usilor cu manusi de box stilizate. Scaunele fata beneficiaza de reglaje pe 24 de directii, in vreme ce pasagerii din spate au la dispozitie scaunele Executive Class Comfort-Plus, gen avion, incalzite si cu functie de masaj cu roci vulcanice calde.

Sistemul de infotainment Touch Pro Duo foloseste pentru proiectie atat display-urile centrale, cat si cele doua ecrane de 10 inci montate in tetierele scaunelor fate. In fine, sub capota este montat V8 supraalimentat de 565 CP, masina fiind finisata manual, ca toate versiunile SVAutobiography la centrul tehnic SVO (Special Vehicle Operations) din Coventry.

Share

Leave a Reply

eleven + four =