Stiri

Un sofer din Spania, testat pozitiv pentru toate drogurile posibile

De 17 august 2018No Comments

Un sofer din nord-estul Spaniei a fost testat pozitiv pentru toate drogurile posibile dupa ce a fost oprit de politia locala. Reprezentantii legii au declarat ca soferul spaniol avea in sange un nivel ridicat de cannabis, amfetamina, cocaina, opiu, dar si alcool.

Politia din orasul Carcastillo, Navarra, a intervenit dupa ce un cetatean al micii localitati a reclamat ca mai multe persoane aflate sub influenta alcoolului au urcat intr-un vehicul, anunta Euronews.

Cel care si-a asumat responsabilitatea volanului a primit o amenda de 1000 euro si 6 puncte de suspendare pentru condusul sub influenta alcoolului si inca 1000 euro si 6 puncte pentru abuzul de substante ilegale. Astfel, soferul narcoman si-a pierdut permisul de conducere iar masina a fost sechestrata de autoritati.

Eroul negativ al acestui episod neasteptat nu este insa banuit din oficiu ca ar fi consumat substantele narcotice in ziua in care s-a urcat la volan. Politia spaniola a explicat ca prezenta drogurilor in organism nu inseamna neaparat consumul lor in acea zi, lucru de altfel extrem de greu de determinat. Drept urmare, cetateanul spaniol nu va ajunge in fata instantei, soarta lui urmand sa fie hotarata de politia rutiera.

Share

Leave a Reply

10 − 9 =