HighlightStiri

Update Jaguar I-PACE pentru un plus de 20 km autonomie

De 9 decembrie 2019No Comments

Jaguar a operat o serie de modificari modelului sau electric I-PACE, pentru a mari autonomia cu 20 de km. Actualii posesori ai modelului vor benefica gratuit de acest update, cae se va face la service-urile din reteaua autorizata. Inginerii au translatat la modelul de serie o serie de fineturi tehnice folosite deja in competitia Jaguar I-PACE eTROPHY, pentru a optimiza managementul bateriei, eficienta termica si sistemul AWD.

Solutiile aduse din eTROPHY includ schimbari ale distributiei cuplului intre motorul frontal si posterior, care vor aduce o eficienta imbunatatita la rularea in modul ECO, o folosire mai inteligenta a sistemului activ de vane al radiatorului (pentru o aerodinamica imbunatatita) si permit bateriei sa functioneze la un nivel mai scazut de incarcare, fara modificarea performantelor.

In plus, franarea regenerativa va genera mai multa energie, iar estimarea autonomiei reale va fi mai precisa. Jaguar I-PACE cu baterie de 90 kWh ofera o autonomie de 470 km si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,8 secunde.

Share

Leave a Reply

one × 2 =