HighlightStiri

Upgrade pentru Mercedes-Benz Vito

De 10 martie 2020No Comments
; ; ; ; ; ;

De la lansarea sa in toamna anuui 2014, actuala generatie Mercedes-Benz Vito a fost vanduta in aproximativ 530.000 de unitati din a treia generatie a modelului au fost vandute de la lansarea din toamna anului 2014. Peste 70% din toate autovehiculele Mercedes-Benz Vito sunt utilizate de IMM-uri, in special cele care detin pana la cinci autovehicule.

Noul Vito este acum si mai atractiv. Principalele caracteristici sunt reprezentate de noua generatie de motoare diesel de 2 litri cu patru cilindri, imbunatatirea sistemelor de infotainment si asistenta, precum si imbunatatiri la nivel de design.

Turbodieselul de 2.0 litri este disponibil pentru toate variantele Mercedes-Benz Vito cu tractiune spate, pana acum fiind montat doar pe Vito Tourer. In cazul Vito Furgon, sunt disponibile patru versiuni de putere: 102 CP, 136 CP, 163 CP si 190 CP.

Pentru prima data, transmisia automata 9G-TRONIC este acum disponibila pentru toate variantele Vito cu tractiune spate. Aceasta inlocuieste 7G-TRONIC, care era disponibila doar pentru Vito Tourer. Tractiunea standard este pe puntea spate, optional fiind disponila si varianta cu tractiune integrala permanenta.

Vito este singurul model din clasa sa disponibil in trei variante de lungime si doua ampatamente. Cu un volum de incarcare de pana la 1369 kg, este si cel mai spatios model din clasa sa. In varianta furgon, este disponibila optional o podea noua, usoara si rezistenta, realizata din plastic, ce asigura o mai mare rezistenta comparativ cu podeaua standard din metal si un volum de incarcare cu pana la 12 – 15 kilograme, comparativ cu podeaua din lemn.

Cu noul AIRMATIC (disponibil pentru toate variantele noului Vito impreuna cu motorul turbodiesel), Vito isi ajusteaza automat amortizarea suspensiei la conditiile de drum. Active Brake Assist, DISTRONIC si oglinda retrovizoare digitala din interior extind gama de sisteme de asistenta din dotarea noului Vito.

Oglinda retrovizoare interioara digitala transmite imaginea de la camera HDR din luneta pe display-ul oglinzii, care poate fi utilizat la fel ca o oglinda retrovizoare conventionala, chiar si atunci cand portbagajul este plin pana sus. Avantajul acestei oglinzi este ca vizibilitatea imn spate nu este restrictionata de tetiere, pasageri sau alte obiecte.

Varianta facelift extinde si gama de functii ale sistemului de infotainment: receptie radio digitala (DAB+) si interfata Bluetooth®. Noul Mercedes-Benz Vito poate fi comandat incepand cu 16 martie.

 

 

 

Share

Leave a Reply

3 × one =