Stiri

Urmatoarea generatie BMW Seria 4 Cabrio ar putea renunta la hard-top

De 11 august 2015No Comments

BMW-4-Series_Convertible_2014_1280x960_wallpaper_59-w850

Constructorul german si-a anuntat intentia de a reveni la acoperisurile din panza pentru versiunea decapotabila a seriei 4. Masura va fi aduptata si de urmatoarea generatie Z4 ce este dezvoltata in colaborare cu Toyota.

Folosirea unui hard-top retractabil are cateva dezavantaje, cum ar fi greutatea si volumul destul de mare pe care acesta il ocupa in portbagaj. BMW incerca in acest fel sa imbunatateasca performantele modelelor decapotabile si sa asigure un consum de combustibil cat mai mic.

Pe langa considerentele de ordin tehnic, un acoperis din material textil se poate plia mai rapid iar operatiunea poate fi derulata si din mers, la o viteza mai mare.

Lasand la o parte faptul ca un hard-top retractabil pare mai degraba o solutie „de buget” care nu se potriveste cu profilul clientului BMW, trebuie sa recunoastem ca un cabrilet „adevarat” are capota realizata din material textil.

Share

Leave a Reply

14 + ten =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373