Stiri

Urmatoarea Serie 6 de la BMW va avea o versiune Gran Tourer

De 31 iulie 2014No Comments

Urmatoarea generatie BMW Seria 6 ar putea primi in plus fata de variantele deja existente, o versiune Gran Tourer, daca informatiile furnizate de Automobile Magazine se vor dovedi adevarate.

Noua generatie a Seriei 6 ar trebui sa apara cu un an mai tarziu fata de urmatorul Serie 5, care ar trebui sa fie prezentat publicului peste aproximativ doi ani.

Noua versiune de caroserie va fi mai practica decat Serie 6 Gran Coupe, insa va pastra linia dinamica si originala a celei din urma.

Construit ca o alternativa mai excusivista si mai scumpa la BMW Serir 5 Touring, noul Serie 6 Gran Tourer va fi un concurent direct pentru Mercedes-Benz CLS Shooting Brake. Gama de motoare va fi formata din propulsorele mai performante ale Seriei 5, asadar vom gasi in oferta versiuni cu patru, saase si opt cilindri.

BMW ar putea monta si cateva motoare performante cu trei cilindri, insa o decizie finala in acest sens nu a fost luata, din cauza reticentei unor clienti fata de niste motoare atat de mici.

Share

Leave a Reply

12 + 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373