HighlightStiri

Versiune sportiva MS-T pentru Ford Ranger

De 18 ianuarie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Ford a dezvoltat impreuna cu specialistii de la MS-RT (companie specializata in modificarea modelelor Ford) un Ranger extrem, cu accente din motorsport si finisaje premium. Noul model este derivat din versiunea Ranger Wildtrak, avanjd acelasi echipament de serie bogat, sarcina maxima de o tona si doua optiuni de caroserie: Super Cab sau Double Cab.

Personalizarea exterioara a lui Ranger MS-RT include un calandru produs manual, cu grilaj tip fagure si carbon look, jante OZ Racing de 20 de inci si aripi evazate. Interiorul a primit tapiterie din piele cu cusaturi portocalii, lumina ambientala, scaune fata incalzite, covorase cu sigla MS-RT si praguri inscriptionate. In standard se regases sistemul SYNC 3 cu display de 8 inci, inclusiv camera video pentru mersul cu spatele.

Sub capota se afla dieselul de 2 litri bi-turbo, ce dezvolta 213 CP si 500 Nm, cuplat la transmisia automata cu zece rapoarte, folosita, de altfel, si de Ford Mustang. Sistemul de tractiune integrala nepermanenta, cu reductor si diferential spate blocabil este acelasi ca la orice Ranger 4×4.
Versiunea MS-RT va fi disponibila la vanzare pe anumite piete europene din vara acetui an.

Share