Stiri

Versiunea de serie a viitorului S-Class Coupe va semana foarte mult cu conceptul

De 23 octombrie 2013No Comments

Anul viitor, Mercedes va prezenta versiunea de serie a coupeului S-Class, care, conform declaratiilor designerului sef, va avea o forma asemanatore cu a conceptului prezentat la salonul de la Frankfurt.

Jan Kaul, designerul sef Mercedes, ne promite ca masina pe care o vom vedea anul viitor va imprumuta, in mare parte, liniile conceptului prezentat la salonul auto de la Frankfurt.

Kaul mentioneaza ca diferentele vor fi la nivelul dimensiunilor, versiunea de serie urmand sa fie mai inalta cu 30 mm si mai ingusta cu 20 mm, iar forma “nasului” va fi mai putin proeminenta. Deasemenea, dimensiunea jantelor pentru versiunea de serie se va opri la 20”, fata de cele de 21” care echipeaza conceptul.

Asemanarile dintre cele doua modele se limiteaza, in mare parte, la designul exterior, deoarece habitaclul conceptului de la Frankfurt este mai avansat stilistic decat ce vom vedea pe versiunea de serie.

In fata soferului se afla un ecran LCD format din doua panouri de 12,3 inci, acesta urmand sa faca pasul spre versiunea de serie alaturi de consola centrala si volan.

Share

Leave a Reply

4 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373